Importera Square-produkter till min butik

Om du redan har kopplat ditt Square-konto till din Website Builder Onlinebutik kan du använda det här snabbare sättet för att importera fler Square-produkter vid behov.

OBS! Den här funktionen är inte tillgänglig för mobila enheter.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. När din butik visas klickar du på Hantera butik.
  3. Klicka på fliken Butik längst upp och sedan på Alla produkter.
    klicka på Alla produkter
  4. I fönstret Produkter klickar du på Importera längst upp till höger.
    klicka på Importera
  5. Klicka på Square i nästa fönster. (Eller CSV om du vill importera produkterna från ett kalkylblad med kommateckenavgränsade värden.)
    klicka på Square
  6. Klicka på Importera för att importera. (Hur lång tid det tar beror på hur många Square-produkter du har.)
  7. När du ser bekräftelsemeddelandet klickar du på Klar. De importerade produkterna visas i din lista Alla produkter med Square-ikonen som visas i kolumnen Sales Channels (Försäljningskanaler).
    importerade Square-produkter har lagts till

OBS! Du får även ett e-postmeddelande när importen är klar.