Importera Square-produkter till min butik

Om du redan har har kopplat ditt Square-konto till din Website Builder Onlinebutik kan du använda den här kortare uppsättningen steg för att importera fler Square-produkter efter behov. Du kan lägga till eller importera produkter i din butik, men det finns inget exportalternativ.

OBS! Den här funktionen är inte tillgänglig för mobila enheter.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid din webbplats för att öppna din webbplats.
  3. Välj Butik >. Produkter .
  4. Välj Importera / exportera > Importera .
  5. Välj Kvadrat .
  6. Logga in på ditt Square-konto med din e-postadress och ditt lösenord. Du har också möjlighet att registrera dig för ett nytt Square-konto.
  7. Följ anvisningarna för att importera dina produkter från Square till din butik.
  8. När du ser bekräftelsemeddelandet för import väljer du Klar . De importerade produkterna visas i listan Alla produkter med fyrkanten i kolumnen Försäljningskanaler.
    importerade Square-produkter har lagts till

OBS! Du får även ett e-postmeddelande när importen är klar.