Importera ett kodsigneringscertifikat till Firefox

OBS! Från och med 1 juni 2021 utfärdar eller förnyar GoDaddy inte längre kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering. Om du redan äger en kodsignering eller ett drivrutinsigneringscertifikat kommer du inte att kunna återköra det efter 1 juni 2021. Alla certifikat som utfärdas före 1 juni 2021 förblir giltiga tills de upphör.

Du kan importera kodsigneringscertifikat till Firefox.

Så här importerar du ett certifikat till Firefox på en dator

1. Klicka på AlternativVerktyg- menyn.
  2. Klicka på Certifikat , sedan på Visa certifikat och sedan på Importera .
  3. Navigera till din SPC-fil och klicka på OK . Ignorera eventuella varningar.

Ditt certifikat är nu synligt i Mozilla Firefox Certificate Manager.

Så här importerar du ett certifikat till Firefox på en Mac

1. Gå till Firefox- menyn och välj Inställningar .
  2. Gå till fliken Certifikat.
  3. Klicka på Visa certifikat .
  4. Klicka på Importera ...
  5. Navigera till din SPC-fil och klicka på OK . Ignorera eventuella varningar.

Ditt certifikat är nu synligt i Mozilla Firefox Certificate Manager.