Importera eller exportera adressböcker

När du arbetar med Workspace Webmail-adressbok kan du importera eller exportera en adressbok i kommatecken (CSV). En CSV-fil är en standardiserad fil som de flesta e-postklienter kan använda för att importera och exportera adressboksfiler.

OBS! Den här processen fungerar inte i Workspace Webmail 6.0. Om du vill importera eller exportera Workspace Webmail-adressbok klickar du på Klassisk vy och följer de här anvisningarna.

Att importera en adressbok

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Gå till menyn Adressbok och klicka på Kontakter .
  3. Klicka på Importera .
  4. Klicka på Bläddra i fältet CSV-fil .
  5. Leta reda på och öppna .csv-filen.
  6. Klicka på Importera CSV .

OBS! Listade i CSV-kolumner är fält i filen du importerar. Listade i adressbokskolumnerna är fält från Workspace Webmail-adressboken. Workspace Webbmejl matchar fälten i båda kolumnerna, men du kan åsidosätta mappningsförslagen.

7. Om du vill ändra mappalternativ under Adressbokskolumner väljer du olika värden i listorna.
  8. Välj ett alternativ för att hantera dubbletter av adressboksposter.
  9. Klicka på Importera CSV .

OBS! Du kan importera upp till 2 000 adresser samtidigt.

Så här exporterar du en adressbok