Importera Square-produkter till min butik

Genom att importera dina Square-kontos produkter till Websites + Marketings Onlinebutik kan du enklare hantera produkter för båda.

Obligatoriskt: Du måste först konfigurera betalningen för din onlinebutik och välja Square som ditt kredit- / bankkortalternativ.

OBS! Den här funktionen är inte tillgänglig för mobila enheter.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. I instrumentpanelen, väljer handel och under Produkter välja produkter.
  1. Välj Importera / Exportera och sedan Importera .
  2. Välj Square i fönstret med importprodukter.
  3. Välj OK för att starta processen. Hur lång tid det tar att importera dina produkter beror på hur många Square-produkter du har.
  4. När det är klart ser du meddelandet Importera lyckat och får ett e-postmeddelande.
  5. Välj Visa eller Klar för att se de importerade Square-produkterna i din produktlista, som visas i kolumnen Sales Channels (Försäljningskanaler). (Om produkterna innehåller en kategori visas den informationen i kolumnen Kategori .)
    Kvadratisk import tillagd