Importera produkter från en CSV-fil

När du har formaterat kalkylbladet med korrekt produktinformation och sparat det som en CSV-fil kan du ladda upp det till din onlinebutik.

OBS! Endast fysiska produkter kan importeras från en CSV-fil. Lägg till digitala produkter direkt i din onlinebutik. Du kan ladda upp upp till 1 000 produkter med en Premium-onlinebutik och 100 med Websites + Marketing Commerce and Commerce Plus-paket och 10 bilder åt gången (men endast en bild per produkt vid CSV-import). Lägg till ytterligare produktbilder i din butik.
  1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen expanderar du Butik och väljer sedan Produkter .
  1. Välj Importera / Exportera och sedan Importera .
  2. Välj CSV-fil .
  3. Dra din CSV-fil i fönstret eller välj Bläddra bland filer för att hitta din fil. Din webbplats kontrollerar om det finns några fel i din fil.
  4. Om fel upptäcks antecknar du felen eller laddar ner felrapporten. Välj Avbryt för att gå tillbaka till din produktlista. Åtgärda felen i kalkylbladet och starta sedan importen igen.
  5. OBS! Felrapporten räknar inte med den första raden i ditt kalkylblad. Exempelvis visas ett fel i den ursprungliga raden 3 rad 4 i kalkylbladet (1 rubrikrad plus 3 rader).
  6. Om inga fel hittas väljer du Importera .
  7. OBS! Importprocessen baseras på SKU. Om du laddar upp produkter med befintliga SKU: er får du ett meddelande. Markera kryssrutan för att bekräfta att informationen i kalkylbladet ska skriva över den information som finns i din onlinebutik och välj sedan Importera .
  8. Om du har många produkter kan det ta ett tag innan importen är klar, så vi skickar även ett e-postmeddelande när importen är klar. Du kan vänta eller välja OK om du vill stänga fönstret.
  9. Om ditt fönster är öppet när importen är klar väljer du Klar . Dina produkter läggs nu till på sidan Alla produkter .