Använd IMAP-inställningar för att lägga till min Workspace Email till en klient

Med Internet Message Access Protocol (IMAP) kan du komma åt e-post som är lagrad på en server från flera enheter. Om du har IMAP-aktiverad e-post kan du konfigurera den i valfri klient och enhet.

Det här är generiska instruktioner som hjälper dig att lägga till din e-postadress till en e-postklient på skrivbordet.

1. Logga in på E-postkonfigurationscenter med Workspace Email postadress och lösenord.
  2. Under Inställningar för e-postserver ser du inställningarna för Inkommande server (IMAP) och Utgående server (SMTP) .
    POP- och SMTP-inställningar i E-postserverinställningar
  3. Öppna önskad e-postklient och skapa ett nytt konto.
  4. När du kommer till IMAP-inställningarna anger du inkommande port och utgående port :
    ServervärdnamnSSL-port Inkommande (IMAP)imap.secureserver.net993 Utgående (SMTP) smtpout.secureserver.net 465 587 (TSL / SSL - Mac)
  5. Ange ditt användarnamn (e-postadress) och lösenord (e-postlösenord).
  6. Du kan bli ombedd att få mer information eller e-postklientinställningar och att spara dina inställningar.
  7. OBS! Våra servrar kan använda andra namn för mappar än klienten du konfigurerar. Du kan behöva mappa mappar om de ska synkroniseras korrekt. Vi rekommenderar att du läser instruktioner för korrekt mappning av dina mappar för din specifika klient.

För mer information om felmappade mappar i IMAP-e-post, se:IMAP-mappmappning