GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Hur vet jag om jag har projektsynkronisering?

Project Sync sparar automatiskt dina projekt så att du kan komma åt dem på alla dina enheter.

Project Sync lanseras för alla våra iOS-kunder. Så här kontrollerar du om den är aktiverad i din GoDaddy Studio-app än:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Tryck på Projekt längst ned till höger på skärmen.
  3. Tryck på på i det övre högra hörnetInställningar Ikonen Inställningar .
  4. Rulla för att leta efter projektsynkronisering . Om du ser detta innebär det att du har aktiverat Projektsynkronisering. Om inte, gör du det inte än.

Relaterat innehåll