GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hur prenumeranter kan vidarebefordra din kampanj till andra

Prenumeranter kan när som helst vidarebefordra dina e-postkampanjer till vänner och kollegor. Så här gör du:

1. I e-post sidfoten på din kampanj abonnenten klickar på knappen Framåt.
    Klicka på knappen för mer statistik
  2. De kan ange upp till 5 vänners e-postadresser, innehålla en kort personligt meddelande och klicka sedan på knappen Framåt.
    Klicka på knappen för mer statistik

Kampanjen levereras till prenumerantens vänner i form av ett vidarebefordrat e-postmeddelande. Eftersom kampanjen bara vidarebefordras har inte de personer som tar emot kampanjen prenumeranter än. Det är en bra idé att inkludera en uppmaning till handling för att prenumerera .

På din statistiksida kan du se hur många gånger den ursprungliga kampanjen vidarebefordrades och av vem. Du kan inte se e-postadresserna till de de vidarebefordrades till förrän de prenumererar.