Hur många e-postmeddelanden kan jag skicka per dag?

Ditt e-postkonto innehåller 250 SMTP-reläer per brevlåda och dag. Varje adress som anges i fälten CC och BCC räknas in i din dagliga gräns. Ett relä består av ett e-postmeddelande som skickas till en adress med SMTP-tjänsten. Därför kan du skicka upp till 250 meddelanden per dag per brevlåda. Din SMTP-relägräns återställs en gång om dagen, ungefär var 24: e timme, men dessa reläer återställs inte automatiskt. Oavsett hur många reläer som används kommer nästa meddelande som skickas från en e-postklient efter 24 timmar återställa reläerna.

Om du behöver mer än 250 reläer till din brevlåda kan du köpa ytterligare reläpaket (i 50-pack). Du kan använda högst 500 SMTP-reläer per dag per e-postkonto. Om du vill använda mer än 500 reläer per dag kan du distribuera SMTP-reläer över flera e-postkonton.

SMTP-relätjänsten tillhandahålls till dig som en del av ditt e-postkonto. Den här tjänsten är inte konfigurerad som standard. Du måste konfigurera tjänsten när du konfigurerar dina e-postkontoinställningar.

OBS! Med Workspace Webmail och SMTP är du begränsad till 100 e-postadresser (Till, Cc och Bcc) per e-postmeddelande, oavsett hur många SMTP-reläer du har per dag. Mer information finns i Begränsningar för e-postkonton och hantering av SMTP-reläer för ditt e-postkonto .