|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hur många e-postmeddelanden kan jag få per dag?

Det finns ingen gräns för hur många e-postmeddelanden du kan få. Reläet 250 dagligen avser endast e-postmeddelanden som du skickar. Den enda begränsningen för inkommande e-post är hur mycket lagringsutrymme du har, beroende på vilken typ av e-postkonto du har köpt. Du kan inte ta emot fler e-postmeddelanden än som lagringsutrymmet rymmer.

För mer information, se Vad är ett SMTP-relä?


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.