Hur hanterar Kalender filbilagor?

Genom Calendar kan du lägga till bilagor i grupper så att användare kan visa filerna som är kopplade till gruppen, t.ex. en kontaktlista. Du kan även lägga till bilagor till händelserna så att du kan skicka filer som är associerade med händelsen till de inbjudna, till exempel en mötesagenda.

När du lägger till en bilaga till ett evenemang skickas filen med inbjudan som en bilaga i e-postmeddelandet.

Du kan lägga till filer som bilagor från din Online Storage, om du har en sådan, eller från din dator.