Hur hämtar jag mina e-postmeddelanden om jag hanterar min DNS någon annanstans?

Om du har ditt e-postmeddelande kan du kontrollera det via din webbläsare genom att gå till http://email.secureserver.net . Logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

Om du har registrerat din domän via oss eller har en korrekt konfigurerad CNAME kan du även gå till http://email. coolexample.com , där coolexample.com är ditt domännamn.

CNAME-information

Du kan konfigurera din domäns DNS så att den pekar på vår Workspace Webmail med hjälp av en CNAME. Följande e-postmeddelande för CNAME-poäng. (din domän) till vår Workspace-webbmejl:

OBS! Inställningarna som används nedan beror på vilken typ av e-postkonto du har köpt. Klicka här för att hitta information om dina CNAME-inställningar . Om dina värdnamn inkluderar ”europe.” Har du ett europeiskt e-postkonto. Om ditt värdnamn inkluderar "asien" har du ett e-postkonto i Asien och Stillahavsområdet.

CNAME Pekar på
e-post Om du inte har ett e-postkonto i Europa eller Asien och Stillahavsområdet, använd email.secureserver.net .

Om du har ett europeiskt e-postkonto använder du email.europe.secureserver.net .

Om du har ett e-postkonto i Asien och Stillahavsområdet använder du email.asia.secureserver.net

Du kan uppdatera dina CNAME med företaget vars namnservrar din domän använder.