Hur hämtar jag mina e-postmeddelanden om jag hanterar min DNS någon annanstans?

Kontrollera din Workspace Email från din webbläsare genom att gå till email.godaddy.com och logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

Om din domän är registrerad hos GoDaddy eller om du har en korrekt konfigurerad CNAME kan du även gå till e-post. ditt domännamn (t.ex. email.coolexample.com om coolexample.com är din domän).

Om ditt domännamn är ...

• Registrerad hos oss och använder våra namnservrar: Redigera din CNAME-post .
  • Registrerad någon annanstans men med DNS-värdtjänster och våra namnservrar: Komma åt och redigera din DNS-värdtjänst .
  • Registrerad någonstans men inte använder våra namnservrar: Kontakta din leverantör som har kontroll över din zonfil för att redigera din CNAME.

Du kan också konfigurera din domäns DNS så att den pekar på Workspace Webmail med hjälp av en CNAME. Följande e-postmeddelande för CNAME-poäng. din domän till webbmejl:

CNAME Pekar på
E-post Om du inte har ett e-postkonto i Europa eller Asien och Stillahavsområdet, använd email.secureserver.net .
Om du har ett europeiskt e-postkonto använder du email.europe.secureserver.net .
Om du har ett e-postkonto i Asien och Stillahavsområdet använder du email.asia.secureserver.net
IMAP imap.secureserver.net
Mail pop.secureserver.net
POP pop.secureserver.net
SMTP smtp.secureserver.net
Webbmejl webmail.secureserver.net
SRV-post autodiscover.int.secureserver.net

Uppdatera dina CNAME med företaget vars namnservrar din domän använder.