Hugg in: Alla nya hjälpartiklar om Webbplatsverktyg

Nedan följer en lista över alla nya hjälpartiklar för Webbplatsverktyget. Använd som guide när du börjar bygga upp din webbplats, men även när du skapar en onlinebutik eller e-postkampanj.

Klicka för att hoppa till varje avsnitt
Jämför eller ändra paket Första steg
Använda foton, video, ljud Lägg till, ändra, ta bort avsnitt och sidor
Lägg till filer, formulär, kalendrar, sociala medier och länkar till bloggar Ändra profil/domän/sökrankning, återställ webbplats
Använda min butik Konfigurera e-postmarknadsföring
Videor

Jämför eller ändra paket

Lär dig mer om dina val (Tillbaka till början)

Ta första stegen

Kom igång med din webbplats (Tillbaka till början)

Lägg till foton, video, ljud

Lägg till multimedia för att engagera webbplatsbesökarna (Tillbaka till början)

Lägg till, ändra, ta bort avsnitt och sidor

Organisera och utöka din webbplats (Tillbaka till början)

Anslut: Filer, formulär, kalendrar, sociala medier och länkar till bloggar

Lägg till nedladdningsbara filer, kontaktformulär, kalendrar, sociala länkar och bloggflöde (Tillbaka till början)

Ändra sidoprofil, domän, sökrankning och andra inställningar

Kontrollera min profil och domän, höj sökrankning, lägg till favicon eller tillägg och återställ min webbplats (Tillbaka till början)

Konfigurera min butik

Hantera och sälj dina onlineprodukter (Tillbaka till början)

Konfigurera e-postmarknadsföring

Skaffa prenumeranter och skicka erbjudanden till dem (Tillbaka till början)

Videor

Se översikter av GoCentral Webbplatsverktyg och GoCentral Onlinebutik (Tillbaka till början)