Hover (Tucows): Ändra mina MX-poster

Om din domän är registrerad hos Hover (Tucows) måste du uppdatera dina MX-poster där.

1. Logga in på ditt Hover-konto .
  2. Om du har flera domännamn klickar du på det domännamn du vill redigera.
  3. Klicka på fliken DNS.
  4. Klicka på Lägg till nytt .
  5. För Posttyp väljer du MX .
  6. Ange informationen från ditt Workspace-konto .
  7. Klicka på Spara.

Du kan kontakta Hover kundsupport på 1 (866) 731-6556 om du behöver ytterligare hjälp.

Nästa steg

• Det kan ta upp till 48 timmar innan ändringar i MX-poster börjar gälla. Ge det tid och försök sedan skicka ett e-postmeddelande till dig själv för att kontrollera att din fix fungerar.