HostGator: Ändra mina MX-poster

Om din domän är registrerad hos HostGator måste du uppdatera dina MX-poster där.

1. Logga in på din HostGator cPanel .
  2. Bläddra till avsnittet E-post.
  3. Klicka på MX-post .
  4. Välj din domän i avsnittet Ändra MX-post.
  5. Ange informationen från ditt Workspace-konto .
  6. Klicka på Ändra .

Du kan kontakta HostGators kundsupport på 1 (866) 964-2867 om du behöver ytterligare hjälp.

Nästa steg

• Det kan ta upp till 48 timmar innan ändringar i MX-poster börjar gälla. Ge det tid och försök sedan skicka ett e-postmeddelande till dig själv för att kontrollera att din fix fungerar.