|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hjälpguide för Webbplatsverktyg 6

Webbplatsverktyg 6 är en äldre produkt och kan inte längre köpas. Om du behöver hjälp med ditt aktiva Webbplatsverktyg 6-konto kan du hitta svar i den här nedladdningsbara filen:

Guide till Webbplatsverktyg version 6

Obs! Om du vill bygga en ny webbplats kontrollera vår senaste version av Hemsideprogram.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.