GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Hjälpa mottagarna att se bilder i dina e-postmeddelanden

De flesta e-postprogram visar inte bilder på rätt sätt utan låter mottagarna välja om de vill ladda bilderna eller inte. Detta görs främst på grund av säkerhetsskäl för att skydda användarna. Det handlar nästan alltid om en inställning i mottagarens e-postklient.

Om en prenumerant klagar över att han eller hon inte kan se bilderna i dina e-postmeddelanden är det bäst att ta reda på vilket e-postprogram som personen använder och sedan gå igenom processen tillsammans steg för steg. De flesta hanterar detta fall för fall, dvs. att lösa problemen när någon skickar ett klagomål via e-post. Men du kan även uppmana dina mottagare att aktivera automatisk bildvisning för e-postmeddelanden som kommer från dig.

Här kommer information om hur man aktiverar bildvisning i de mest populära e-postprogrammen:

Gå vidare till: AOL |AT&T | Charter | Comcast | Excite Mail | Fastmail | Gmail | Hotmail | Juno | Mac Mail | Mail.com | Netzero | Outlook | Roadrunner | Yahoo

AOL:

Om bilderna inte laddas i AOL klickar du på

AT&T:

Om bilderna inte laddas i AT&T klickar du på

Charter:

Om bilderna inte laddas i Charter klickar du på

Comcast:

Om bilderna inte laddas i Comcast klickar du på

Excite Mail:

Excite Mail har en process i två steg: Klicka på knapparna för skräppost och sedan

Fastmail:

Fastmail har alternativet ”klicka här för att visa bilderna” högst upp i e-postmeddelandet

Gmail:

Om bilderna inte laddas i Gmail klickar du på

Hotmail:

I Hotmail kan du klicka på knappen Visa innehåll för att visa bilder

Juno:

Om bilderna inte laddas i Juno kan du klicka på länken i meddelandet ”externa bilder blockerade” högst upp i e-postmeddelandet

Mac Mail:

I MacMail finns knappen för att visa bilder uppe i det högra hörnet av e-postmeddelandet

Mail.com:

I Mail.com klickar du på visningsknappen högst uppe till höger för att ladda dina bilder

Netzero:

Om bilderna inte laddas NetZero klickar du på länken för att visa bilder

Outlook:

I Outlook klickar du på meddelandet högst upp för att visa bilder

Roadrunner:

I RoadRunner klickar du på meddelandet för att

Yahoo:

Om bilderna inte laddas i Yahoo klickar du på

Relaterade ämnen:

Jag skickade ett test till mig själv men fick det aldrig!
Vad händer om jag ändrar min kampanj efter att jag har skickat ut den?
Hur kan jag ändra storlek på bilderna?
Hur lägger jag till bilder i min kampanj?