Hitta produkter

När antalet produkter i din onlinebutik ökar kan du hitta dem lättare efter produktkategori, namn eller produktens SKU-kod.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. I din produktlista klickar du på Onlinebutik och sedan på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Klicka på fliken Produkter och sedan på Produkter .
    Klicka på produkter under fliken produkter.
  4. Använd menyn Filtrera efter för att välja Alla produkter eller en viss produktkategori, t.ex. Herr .
    Filtrera dina produkter efter dina kategorier.
  5. Använd fältet Sök för att ange Namn eller SKU för objektet du vill hitta.
    Ange ett namn eller SKU i sökfältet.
  6. Sortera efter Namn , Pris , Försäljningspris eller SKU .
    Sortera på namn, pris, försäljningspris eller SKU.
  7. Tryck på Enter / Return på tangentbordet för att starta din sökning.
  8. Relaterade steg