Hitta din inloggning eller ditt användarnamn för FTP

För att kunna ladda upp material på din webbplats måste du ha användarnamnet och lösenordet till FTP:n. I den här artikeln beskrivs hur du hittar ditt användarnamn. Om du behöver hjälp med lösenordet läser du Återställ ditt FTP-användarnamn och lösenord.

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. I menyn Filer, klicka på FTP-konton.

Alla användarnamn och inloggningar för ditt FTP-konto visas i Inloggningskolumnen bredvid användaren.

Din primära cPanel-användare visas som det första kontot i avsnittet Speciella FTP-konton.

Alla användarnamn bredvid den primära användaren innefattar @[det primära domännamnet för din värdtjänst] — du måste ange hela användarnamnet när du ansluter till det här kontot via FTP.

Det går inte att ändra användarnamn och inloggningar för ditt FTP-konto eller deras sökväg i cPanel. Men du kan ta bort ett FTP-konto och skapa ett nytt. Mer information hittar du här:

Relaterat material

FTP: Överföra filer