GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hitta API-nyckel

Det är enkelt att hitta din API-nyckel i GoDaddy

1. Klicka på Inställningar högst upp på sidan i ditt GoDaddy Email Marketing-konto.
  2. Till höger klickar du på fliken API i avsnittet Inställningar och fakturering.
  3. Kopiera och klistra in siffran och bokstaven under Secret API-nyckel . Du kan använda detta för att integrera med insticksprogram.

Om du av misstag har delat din API-nyckel eller av någon anledning vill skapa en ny, klicka på Regenerera API-nyckel . Du kommer då att behöva synkronisera på nytt med eventuella tidigare integrationer som du har installerat.

Nästa steg

• I ditt GoDaddy Email Marketing-konto klickar du på Tillägg och väljer Lägg till fler för att utforska tillgängliga integrationer.