Lägg till regler i filtermeddelanden

Ställ in Workspace Webmail så att dina e-postmeddelanden automatiskt filtreras i mappar baserat på de regler du har angett.

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. Gå till menyn Inställningar och välj Meddelandefilter .
  3. Klicka på Lägg till nytt .
  4. Välj regel baserat på ett av e-postmeddelandets fält, ange värdet som du vill aktivera filtret på, välj till vilken mapp du vill flytta e-postmeddelandet till och klicka sedan på OK .

Om du vill ändra prioriteringen för en filtreringsregel klickar du på upp- eller nedpilen bredvid regeln.

Om du vill redigera eller ta bort en filtreringsregel klickar du på Redigera eller Ta bort i kolumnen Åtgärder .