Har mina e-postkonton virusskydd?

Ja. Våra e-postkonton inkluderar vårt avancerade virusskyddssystem som automatiskt blockerar bilagor för infekterade e-postmeddelanden som kan skada din dator med destruktiva virus. Virusskanning sker varje gång våra servrar får en inkommande bilaga. Virusskydd finns på Workspace Webb-, POP- och IMAP-konton så att alla e-postmeddelanden som innehåller en infekterad bilaga blockeras.