Har jag IMAP- eller POP-inställningar?

Ta read på om ditt Workspace Email-konto är IMAP- eller POP-aktiverat. (Läs om skillnaden mellan IMAP och POP)

Workspace Plan IMAP-aktiverat POP-aktiverat
Unlimited Business x x
Business x x
Personal x x
Free x

Obs! Efter augusti 2017 uppdateras Business-abonnemang till Unlimited Business-abonnemang vid nästa förnyelseperiod.

Om du är osäker på vilken typ av abonnemang du har, följ dessa steg:

1. Logga in till ditt GoDaddy-konto och öppna Mina produkter.
  2. Klicka på Workspace Email.
  3. Om ditt E-postabonnemang kallas Free har du POP-aktiverad e-post. Om inte kan du använda IMAP för att ställa in din e-post.

Obs! Vi rekommenderar att du använder IMAP-inställningar för inställning av e-postkonto.