Hantera multifaktorautentisering

När din administratör har konfigurerat multifaktorautentisering (MFA) för Microsoft 365 kan du komma tillbaka till dina inställningar för MFA för att ändra hur du autentiserar ditt e-postkonto.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Ange verifieringskoden som skickades till din telefon eller använd Microsoft Authenticator-appen för att bevisa att du är auktoriserad att använda ditt e-postkonto.
  3. När du är inloggad går du till sidan med ytterligare säkerhetsverifiering . Det finns två avsnitt som du kan hantera:
    • Vad är ditt föredragna alternativ? — Välj ditt standardverifieringsalternativ.
    • Hur vill du svara? — Du kan välja ett eller flera alternativ för att autentisera ditt konto.

OBS! Om du vill ändra önskat autentiseringsalternativ bör du se till att fältet för det alternativet är ifyllt i avsnittet Hur vill du svara? Till exempel:

• Om du växlar från autentiseringstelefon till Office-telefon måste du kontrollera att Office-telefonen har angivit ett nummer.
• Om du byter från autentiseringstelefon till autentiseringsapp eller -token vill du markera alternativet Autentisering eller token och välja Konfigurera autentiseringsapp .

Mer information

OBS! Medan vi länkar till Azure för den här processen är vårt stöd för Azure ActiveDirectory begränsat. Vi tillhandahåller information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi rekommenderar inte eller stöder sådana produkter direkt och vi ansvarar inte för dessa produkters funktioner och pålitlighet.