Hantera mina GoDaddy Pro-klienter

När du har lagt till kunder i ditt GoDaddy Pro-medlemskonto kan du komma åt deras konton för att komma igång, begära ändringar av åtkomstnivå och hantera produkter.

1. Gå till din GoDaddy- produktsida .
  2. Välj Klienter i vänster sidofält.
  3. Välj den klient du vill använda.
  4. Välj ett eller flera av alternativen i nästa tabell. De alternativ du ser kan variera beroende på produkter och alternativ som du redan har konfigurerat för din kund.
    Klicka på den här ... För att göra detta ...
    Kundens e-postadress Skicka e-post till klienten
    Begär åtkomst Skickar en e-postbegäran till kunden och ber om tillstånd att köpa och hantera produkter. För mer information, seLägg till klienter i mitt GoDaddy Pro-medlemskonto .
    Lägg till produkter Handla produkter till kunden. Om kunden redan har gett dig behörighet att köpa och hantera produkter kan du gå vidare till kassan. Annars kan du skicka e-post till kunden med en lista över rekommenderade produkter att köpa. För mer information, seLägg till produkter för kunder i min GoDaddy Pro-instrumentpanel .
    Tilldela produkter du har köpt till din kund eller Tilldela nu Tilldela produkter som du redan har köpt till kunden. Detta ändrar inte äganderätten eller faktureringen - de här produkterna finns kvar på ditt konto.
    Hantera Se instrumentpanelen för den produkten. Kontrollpanelen innehåller produktstatus, uppgifter som ska utföras med mera.
    Nedladdningskostnader Ladda ner ett kalkylblad med de kostnader som din kund har uppstått.