Hantera min meny i Webbplatsverktyg V7

Locu är i pension och kommer inte längre att vara tillgänglig efter mitten av oktober 2020. Vi skapar automatiskt en PDF-version av din meny åt dig i början av september 2020 och placerar den på ditt konto.

När Locu-menyn är inaktiverad måste du ta bort widgeten och publicera om din webbplats. Annars visas ett felmeddelande när kunderna besöker din webbplats.

Om du vill hantera menyer i framtiden ska du lägga till en länk till en PDF-meny eller bädda in en bild på din meny. Du har även möjlighet att bädda in tredjepartsmenyer.

Om du flyttar din webbplats till Website Builder lägger du till en meny eller en prislista på din webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Webbplatser och välj Hantera bredvid din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats.
  4. Ta bort menywidgeten.
    1. Välj den sida som har din meny.
    2. Välj din meny och välj sedan borttagningsikonen för att ta bort widgeten.
  5. Lägg till din PDF-meny på din webbplats med hjälp av valfri widget (knapp, bild, länk osv.).
    1. Lägg till exempel till en knappwidget.
    2. Välj knappinställningar med kugghjulsikonen.
    3. I länkens destination väljer du ditt filnamn för PDF-menyn. (Det kan börja med GetFound.)
    4. Välj Spara.
  6. Välj Publicera för att publicera om din webbplats.