Webbplatsverktyg 7 Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Hantera min meny i Webbplatsverktyg V7

Locu drogs tillbaka oktober 2020. Vi skapade automatiskt en PDF-version av din meny åt dig i början av september 2020 och lade den till ditt konto.

Nu när Locu-menyn är inaktiverad måste du ta bort widgeten och publicera din webbplats på nytt. Annars visas ett felmeddelande när kunderna besöker din webbplats.

Om du vill hantera menyer i framtiden ska du lägga till en länk till en PDF-meny eller bädda in en bild på din meny. Du har även möjlighet att bädda in tredjepartsmenyer.

Om du flyttar din webbplats till Websites + Marketing lägger du till en meny eller en prislista på din webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Webbplatser och välj Hantera bredvid din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats.
  4. Ta bort menywidgeten.
    1. Välj den sida som har din meny.
    2. Välj din meny och välj sedan borttagningsikonen för att ta bort widgeten.
  5. Lägg till din PDF-meny på din webbplats med hjälp av valfri widget (knapp, bild, länk osv.).
    1. Lägg till exempel till en knappwidget.
    2. Välj knappinställningar med kugghjulsikonen.
    3. I länkens destination väljer du ditt filnamn för PDF-menyn. (Det kan börja med GetFound.)
    4. Välj Spara.
  6. Välj Publicera för att publicera om din webbplats.