Hantera min GetFound-meny

När GetFound flyttar till Digital Marketing Suite är din webbplatsmeny inte längre aktiv, vilket innebär att du inte kan komma åt dina menyer eller prislistor från instrumentpanelen Bli hittad.

Om du har Website Builder kan du i alla planer gå in på webbplatsverktyget och lägga till ett meny- eller prislistavsnitt , även om du fortfarande kan lägga till en PDF-fil eller en nedladdningsbar filavsnitt också. ( Se planer och priser. )

Om du inte har Website Builder kan du bädda in en bild, PDF eller annan version av din meny på din webbplats. Du har även möjlighet att bädda in tredjepartsmenyer eller WordPress-insticksprogram.

Så här exporterar du din meny.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till GetFound och välj Hantera bredvid kontot som har din meny.
  3. Välj Menyer eller Prislistor i vänster kolumn.
  4. Välj Design längst upp till höger på skärmen.
  5. Välj alternativet Papper för att förhandsgranska menyn eller prislistan.
  6. Välj Hämta för att skriva ut för att skapa en PDF-fil av din meny eller prislista.