Hantera kunder via GoDaddy Pro

När du har lagt till kunder i ditt GoDaddy Pro-konto (mer information) kan du komma åt deras konton och sätta igång, begära ändringar av åtkomstnivå och mera.

Hantera dina kunder.

1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto.‌‌
  2. Klicka på den kund som du vill använda.
  3. Klicka på något av följande:
    Klicka Vad den gör ...
    Hantera produkter Öppna kundens kontohanterare via kontoåtkomst (mer information)
    Åtkomstnivå (ändra) Begär en ny åtkomstnivå för att hantera kundens konto via Kontoåtkomst (mer information)
    Lägg till produkter Skicka en kundvagn med rekommenderade produkter till kunden (mer information)
    Prestanda Kom åt övervakningsverktyg för att kontrollera kundernas webbplatsprestanda (mer information)