Hantera ditt e-postkontos SMTP-reläer

SMTP-reläer gör det möjligt för dig att skicka e-post genom våra servrar med tredjepartsklienter som Microsoft Outlook®. För att hindra spam begränsar vi våra e-postkonton till 250 SMTP-reläer per dag. Det här gör det möjligt för dig att skicka 250 e-postmeddelanden från din e-postadress per dag.

Observera: Den här begränsningen gäller inte Hosted Exchange Email-adresser.

I kontrollcentret för e-post kan du visa det antal SMTP-reläer som ditt konto har använt.

Att visa dina SMTP-reläer

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på E-post.
  3. Klicka på Starta bredvid det konto du vill använda.
  4. Klicka på (Visa adresser) för kontot med den e-postadress du vill använda.
  5. Klicka på den e-postadress du vill använda och gå sedan till fliken Avancerat.
    Det antal SMTP-reläer du har använt visas.

Om du vill skicka fler än 250 e-postmeddelanden per dag från en e-postadress, kan du köpa fler SMTP-reläer. Det kan ta upp till 24 timmar innan de kan användas.

Att köpa fler SMTP-reläer

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Hjälp.
  3. Klicka på Håller dina SMTP-reläer på att ta slut? Köp fler och slutför sedan köpet.

När du har köpt fler SMTP-reläer tilldelar du dem till din e-postadress.

Att tilldela fler SMTP-reläer till din e-postadress

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på E-post.
  3. Klicka på Starta bredvid det konto du vill använda.
  4. Klicka på (Visa adresser) för kontot med den e-postadress du vill använda.
  5. Klicka på den e-postadress du vill använda och gå sedan till fliken Avancerat.
  6. Välj det antal SMTP-reläer du vill tilldela till e-postadressen och klicka sedan på OK.