Hämta min webbplats

Du kan när som helst hämta en fullständig kopia av en Pro Hanterad WordPress-blogg. Du kan även välja specifika filer eller mappar som du vill hämta istället för hela webbplatsen.

Obs! Pro-konton är endast tillgängliga i USA och Kanada.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill hämta och välj Inställningar.
  4. Klicka på Hantera i avsnittet Säkerhetskopior.
    klicka på hantera
  5. Klicka på ikonen med tre punkter vid den säkerhetskopia som du vill hämta i listan över säkerhetskopior och välj sedan Hämta. Klicka på triangeln om du behöver för att utöka listan över säkerhetskopior för att hitta den som du vill ha.
    säkerhetskopior för hanterade wordpress-bloggar
  6. Markera de objekt som du vill hämta i listan Välj en nedladdningstyp:
    • Välj Hämta filer för att välja specifika webbplatsfiler.
    • Välj Hämta databas för att bara hämta webbplatsens databas.
    • Välj Hämta alla för att hämta hela webbplatsen.
    • Välj Välj de filer och mappar som ska ingå för att välja specifika filer och hela mappar.

välj en hämtningstyp i listan
  7. Klicka på Starta hämtning. Vi skapar en zip-fil och skickar den till din standardmapp för hämtning. När hämtningen är klar visas ett bekräftelsemeddelande.