GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Hämta en CSV-fil från Excel för GoDaddy Email Marketing

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Det är enkelt att hämta en CSV-fil från ett Excel-kalkylblad! Börja med att ditt dokument är öppet i Excel eller vilket kalkylbladsprogram du använder. Gå till din Arkiv-meny längst upp till vänster på sidan, välj Spara som ... och välj sedan alternativet som ändrar filändelsen .csv . Det kommer sannolikt också att nämna något i linje med kommaseparerade värden . Då får du en CSV-fil som enkelt importeras till ditt GoDaddy Email Marketing prenumerantområde.