e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Hämta en CSV-fil från Excel eller Numbers

Det är enkelt att hämta en CSV-fil från ett Excel-kalkylblad! Börja med att ditt dokument är öppet i Excel eller Numbers. Gå till Arkiv-menyn längst upp till vänster på sidan, välj Spara som ... och välj sedan alternativet som ändrar filändelsen .csv . Det kommer sannolikt också att nämna något i stil med kommaseparerade värden . Det ger dig en CSV-fil som enkelt kan importeras till ditt GoDaddy Email Marketing prenumerantområde.