Gå direkt till huvudinnehållet

Workspace Email Hjälp

Gratis Workspace Email har inte längre stöd

Varför erbjuder GoDaddy inte längre gratis Workspace Email? Hur gör jag för att behålla mitt e-postkonto?

Vi standardiserar våra e-postplattformar till ett bättre e-postsystem. Den här nya plattformen är säker, stabil och erbjuder mer lagringsutrymme. Den kan synkroniseras på alla enheter, från mobil till dator, och ger en bättre helhetsupplevelse och produkt till våra kunder.

Om du vill behålla ditt e-postkonto behöver du uppgradera gratis-e-postkontot till en betalversion av Workspace Email eller migrerar det till Microsoft 365.

Se alternativ för e-postpaket för Microsoft 365. Våra GoDaddy-experter finns här för att hjälpa dig hitta rätt paket för ditt företag.

Hur gör jag om jag inte vill ha mitt e-postkonto, men vill spara mina e-postmeddelanden?

Du kan spara och exportera e-postmeddelanden från Workspace Email med Thunderbird or eller Outlook. Se Spara och exportera e-postmeddelanden med Thunderbird eller Skapa en säkerhetskopia för att exportera informationen i mitt e-postkonto.

Påverkar det här de e-postkonton jag betalar för?

Avslutande av gratis Workspace Email påverkar inte betalversion för e-post som:

  • Microsoft 365
  • Professional Email
  • Workspace Email (betalpaket)
  • cPanel-epost

Påverkar det här mina migrerade e-postkonton?

Om du migrerade dina konton till ett betalpaket för e-post med GoDaddy kommer den här ändringen inte att påverka det nya e-postpaketet.

Påverkar det här mitt GoDaddy-konto?

Nej, ditt GoDaddy-konto är ett annat än ditt gratis Workspace Email-konto. Den här ändringen påverkar bara det gratis e-postkonto du konfigurerade och oanvända gratis e-postkrediter.

Kommer jag att förlora min domän eller webbplats?

Nej, borttagningen av gratis e-post och e-postkrediter påverkar inte dina domäner eller webbplatser.

När kommer mitt e-postkonto att sluta fungera?

Du får en avisering 30 dagar före, med utgångsdatum för kontot och vilka konton som påverkas. Du får också en avisering 15 dagar före, med en påminnelse om utgångsdatum samt e-postmeddelande på själva utgångsdatumet.

Vad händer med mitt e-postkonto efter 30 dagar?

Om ditt konto har gått ut kommer du inte längre att kunna logga in på Webbmejl eller skicka e-post från dina gratis Workspace-konton. Vi sparar ditt konto i 60 dagar efter utgångsdatum. Under den tiden kan du uppgradera ditt e-postkonto till ett betalpaket för att fortsätta använda det.

Vad kan jag göra om jag av misstag har låtit mitt e-postkonto gå ut?

Om ditt e-postkonto har gått ut och du vill spara och exportera dina e-postmeddelanden behöver du uppgradera ditt e-postkonto till ett annat paket. Efter att du uppgraderat kan du spara och exportera dina e-postmeddelanden.

Och om jag vill inte ha det här e-postkontot längre?

Om du inte vill ha det längre kan du bara låta det gå ut.