Göra en säker uppdatering av insticksprogrammen på mina webbplatser

På Pro Webbplatser kan du använda det säkra uppdateringsverktyget för att uppdatera insticksprogram och omedelbart återställa ändringarna om någonting går fel.

Du måste aktivera Premiumsäkerhetskopior för att kunna använda denna funktion.

1. Logga in på ditt Pro-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Pro Clients och välj Pro Webbplatser.
  3. Klicka på Översikt i det vänstra sidofältet.
  4. Välj insticksprogrammen i avsnittet Uppdateringar genom att kryssa i rutan på vänster sida och sedan klicka på Säker uppdatering.
  5. Välj Jag vill göra en visuell jämförelse för att skapa en skärmbild av webbplatsen före och efter uppdateringen och klicka sedan på Säker uppdatering.
  6. Klicka på Jämför i meddelandet i det övre högra hörnet för att jämföra webbplatsen före och efter uppdateringen.
  7. Klicka på Återställ om webbplatsen inte är densamma efter uppdateringen.

Håll musen över Uppdatera alla i det övre högra hörnet och klicka sedan på Säker uppdatering för att uppdatera alla insticksprogram, teman och WordPress Core på en och samma gång.