Göra dina e-postmeddelanden sociala

Vad är bättre än en GoDaddy Email Marketing-kampanj? En GoDaddy Email Marketing-kampanj kopplad till alla dina sociala profiler och som går att dela med alla prenumeranter!

Det finns två olika sorters ”sociala länkar” i GoDaddy Email Marketing som du kan lägga till dina kampanjer. De första är Sociala ikoner, som länkar användarna till dina olika profiler på alla dina sociala plattformar. De andra är Sociala delningslänkar, som låter läsarna dela e-postmeddelandet själva.

Lägga till Sociala ikoner till dina GoDaddy Email Marketing-kampanjer

Du kan ansluta vilka sociala profiler du vill till ditt GoDaddy Email Marketing-konto och visa dem som ikoner längst ned på dina GoDaddy Email Marketing-e-postmeddelanden. (Du kan också ändra deras positioner med vårt Tillägg för kampanjtrimningar eller lägga till dem manuellt med våra makrogenvägar.) Klicka bara på Tillägg högst upp på en GoDaddy Email Marketing-skärm och sedan på alternativet Social. Därefter kan du konfigurera dem därifrån.

Knappikoner för sociala länkar i kampanjen

Du kan inte se den här raden med ikoner medan du redigerar kampanjen. De kommer däremot att synas på sidan för förhandsgranskning och när du skickar e-postmeddelandet, såklart!

Ikonerna används inte för att dela kampanjer, men var inte orolig! Läs vidare om du vill veta hur läsarna kan dela saker …

Lägga till Sociala delningsikoner till dina GoDaddy Email Marketing-e-postmeddelanden

De sociala delningslänkarna är ett sätt för dig att motivera prenumeranterna att ge sig in i konversationen och dela dina e-postmeddelanden själva.

När du trycker på Skicka på en kampanj och kommer till sidan med information om e-postmeddelandet ser du en kolumn med kryssrutor längst ned. Du kan lägga till dina delningsknappar högst upp i e-postmeddelandet genom att markera de här alternativen. Du kan välja att lägga till knappar som låter folk göra följande:

• gilla på Facebook
  • dela på Twitter
  • fästa på Pinterest
  • +1 på Google+
  • gilla på LinkedIn
Sociala delningsalternativ visas ovanför e-postmeddelandet

Nästa steg

• Du kan också lägga till