GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Gör en bannerbild klickbar

En klickbar bannerbild hjälper till att generera trafik till din webbplats. Bannern är det första som läsarna ser när de öppnar din kampanj och en enkel länk hjälper läsare att snabbt hitta din webbplats eller butik, oavsett innehåll som följer! Precis som folk förväntar sig att din topplogotyp på din webbplats ska ta dem till din hemsida , så förväntar sig också den stora vackra bilden högst upp i e-postmeddelandet för att ta med dem till din webbplats.

Så här lägger du till en länk till din bannerbild:

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Börja med att lägga till en bild från ditt galleri i din bannerbild .
  3. För musmarkören över din bannerbilds övre högra hörn.
  4. Du ser en pennikon och en papperskorgsikon längst upp till höger. Klicka på pennknappen .
  5. Ange din länk i utrymmet.
  6. Klicka på Spara när du är klar med din webbadress.
  7. Klicka på bannerbilden för att testa länkens destination och se till att den är korrekt.

Nu kommer din bannerbild att gå vidare till din webbplats! Du kan även visa kampanjen i förhandsgranskningsläge för att testa länken.

Relaterade ämnen:

Komma igång
Hur lägger jag till en bildtext eller länk till en bild?