Gör det möjligt för kunder att omplanera tjänster

Att låta kunderna ändra sina egna tjänster (möten eller evenemang) sparar tid för alla. När du lägger till eller redigerar en tjänst väljer du om kunder kan lägga om tid och återkommande händelser. De kan inte lägga om en engångshändelse.

Obligatoriskt: Konton måste vara aktiverade för att dina kunder ska kunna se sina egna möten. Från kontrollpanelen, gå till Inställningar och sedan Medlemskap och se till att reglaget är inställt på .
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Gå till Möten i kontrollpanelen och välj Tjänster . (För att komma till din kontrollpanel från webbplatsredigeraren väljer du Kontrollpanel på menyn Webbplatsverktyg i det övre vänstra hörnet.)
  4. Öppna en befintlig tjänst eller lägg till en ny tjänst .
  5. Under Schemaläggningsalternativ ställer du in reglaget för Tillåt att kunder omplanerar online till Ja .
    Välj reglaget för Tillåt att kunder omplanerar online till Ja
    OBS! Om Krav att kunder ska boka i förväg är inställt på Ja gäller den gränsen även för omplaneringen. Om du exempelvis kräver att folk bokar minst 3 dagar i förväg, behöver de också planera om sina egna möten 3 dagar i förväg.
  6. Välj Spara.

Dina möten uppdateras automatiskt på din webbplats, utan att behöva publiceras.