Google Chrome: Rensa din cache

Om du har problem med att visa din webbplats kan du försöka att rensa cacheminnet och sedan gå tillbaka till webbplatsen.

1. VäljIkon med tre punkter Anpassa och kontrollera Google Chrome- menyn.
  2. Välj Historik och sedan Historik igen.
  3. Välj Rensa webbdata .
  4. I listan Tidsintervall väljer All Time.
  5. Välj Cachade bilder och filer .
  6. OBS! Om du väljer cookies och annan webbplatsinformation kan du även lösa vissa problem, men även när du tar bort dina cookies raderas lösenord som sparats i din webbläsare.

7. Välj Rensa data .
    välj endast cache

Relaterat steg

• Försök att se din webbplats igen.