Godkänn en överföring av domänkonto

Godkänn en domänöverföring från ett annat GoDaddy-konto för att slutföra förflyttningen av domänen till ditt konto. Domäner som överförs till ett annat konto behåller alla befintliga DNS-inställningar, men alla anslutna produkter, som en webbplats eller e-post, överförs inte med domänen.

1. Logga in på överföringssidan för GoDaddy . (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Se till att du har markerat knappen Inkommande överföringar och befinner dig på fliken Godkänn överföring.
    skärmbild med flera markerade domäner
  3. Markera kryssrutan intill domänerna som du tar emot i ditt konto. Du kan också markera kryssrutorna intill Domän och därefter välja Välj alla.
    skärmbild med flera markerade domäner
    Obs! Om en domän har skickats till ditt konto och du inte kan se den här så kan du behöva godkänna via e-post. Titta efter ett meddelande i ditt e-postkonto med ämnet Du har väntande ändringar i ditt domänkonto och välj knappen Aktivera nu.
  4. Granska kontaktinformationen för domänen och välj det alternativ som fungerar bäst för dig:
    • Hoppa över granskning och godkänn all information: Godkänn den befintliga kontaktinformationen på domäner med giltiga uppgifter och tillämpa uppgifterna för kontaktformulär på varje individuell domän som inte har befintlig och giltig kontaktinformation.
    • Använd kontaktinformationen nedan för alla domäner: Tillämpa uppgifterna för kontaktformulär på alla domäner som inte har befintlig och giltig kontaktinformation.
    • Använd för alla kontakttyper: Avmarkera kryssrutan för det här alternativet om du vill ange annan kontaktinformation för varje kontakttyp (registrerare, administrativ, teknisk och fakturering).
  5. Välj Fortsätt.
    • Om du granskar kontaktinformationen för flera domäner samtidigt upprepar du steg 3 och 4 efter behov tills alla domäner har granskats.
  6. Markera kryssrutan för att bekräfta de Allmänna användningsvillkoren och Avtalet för ändring av registrerare.
  7. Välj Starta överföring för att överföra domänerna till ditt konto.

Det var allt! Domänerna kommer snart att bli aktiva i ditt konto, och du kommer att få en bekräftelse via e-post om att överföringen är klar. Välj Visa mina överföringar för att granska fler väntande överföringar, eller välj Visa mina domäner för att gå tillbaka till din domänportfölj.