GoDaddy supportförklaring

GoDaddy har pratat om sin prisbelönta support i åratal, men vi ville skriva ner vad det betyder för oss (och vad du kan förvänta dig).

Vad innebär ”kundsupport i världsklass”?

Det betyder att vi finns här för dig: den ambitiösa företagsägaren. Den som inte bara drömmer, utan handlar. Det innebär att vi hjälper dig att komma ut på nätet och nå både dina verksamhetsmål och dina personliga mål. Kontakta oss, dag eller natt. Vi är här för att hjälpa till med vår kostnadsfria prisbelönta support. Oavsett om du kontaktar oss för att lära dig mer om våra produkter eller om du har en teknisk fråga, kommer du alltid behandlas med respekt, välvilja och förståelse. Vi älskar våra kunder och vi älskar det vi gör.

Informationen som du hittar här hjälper dig att förstå de olika sätt som våra representanter kan hjälpa till med dina GoDaddy-produkter. Vi har arbetat med miljontals kunder och är alltid här, redo att hjälpa till.

Bara några av de sätt som vi kan hjälpa till. INKLUDERAT
Köpa eller förnya GoDaddy -produkter
Konfigurera GoDaddy-produkter
Hur du använder våra produkter
Identifiera anslutnings- eller åtkomstfel
Se till att våra system och vår arkitektur fungerar som de ska
Gratis konsultation om hur du kan få ditt företag att växa
Praktiska råd för att se till att folk hittar ditt företag online

Vi har också tagit fram en rad tjänster för att hjälpa kunder med avancerade frågor. Mer information om detta finns i avsnittet Ytterligare support i den här artikeln.

Om du vill veta mer om vår support för specifika produkter, klicka på avsnitten nedan.

Domännamn

Vill du registrera och upprätta ett domännamn? Vi kan hjälpa dig att hitta ett namn som perfekt för dig, och sedan visa dig hur du ansluter domänen till din webbplats och dina e-postkonton. Vi visar också hur du använder våra domänhanteringsverktyg - allt från att förnya och skydda ditt domännamn till att göra avancerade ändringar i ditt domännamnssystem (DNS).

Bara några av de sätt som vi kan hjälpa till med din domän. INKLUDERAT
Registrera eller förnya domännamn
Konfigurera domäner (webbplatser, webbhotell och e-post)
Använda Domänhanteraren
Uppdatera kontaktuppgifter för domännamnet
Skapa och redigera DNS-zonfiler
Ändra zonfiler så att de fungerar med GoDaddy-produkter

Microsoft® Office™ 365

Vi hjälper dig konfigurera dina Office 365-konton. Behöver du skapa e-postadresser för ditt domännamn? Komma åt dina e-post- och kalenderkonton på datorn eller mobilen? Konfigurera vidarebefordran av e-post eller auto-svar? Vi visar dig hur man gör. Skicka och ta emot e-post? Visst, det med. Vi förklarar även hur du använder Office 365 på webben, från att skapa ett evenemang till att ladda ner appar.

Bara några av de sätt som vi kan hjälpa till med Office 365.
Köpa eller förnya Office 365-konton
Förklaring av funktioner och fördelar med Office 365
Skapa Office 365-konton
Se till att ditt domännamn fungerar med Office 365
Hantera och ta bort Office 365-konton
Gå till dina kalendrar
Hämta Office 365-program
Konfigurera Lync-meddelanden för din organisation

GoDaddy Website Builder

Redo att installera och konfigurera ditt konto för Webbplatsverktyg? Vi kan hjälpa dig att lägga till din information och börja redigera sidorna som du vill ha på din webbplats. Om du har din företagsinformation eller personliga information klar tar det bara ett par minuter. Vi kan också gå igenom funktioner och fördelar med Webbplatsverktyg, bland annat de som perfekta för din webbplats.

Bara några av de sätt som vi kan hjälpa till med Webbplatsverktyg. INKLUDERAT
Köpa eller förnya Webbplatsverktyg
Förklaring av funktioner och fördelar med Webbplatsverktyg
Konfigurera ditt konto för Webbplatsverktyg
Se till att ditt domännamn fungerar med Webbplatsverktyg
Förklaring av Webbplatsverktyg
Förklaring av hur du lägger till och tar bort webbsidor
Förklaring av hur du lägger till och ta bort innehåll (ord och bilder)
Installera tilläggsprogram till GoDaddys Webbplatsverktyg (t.ex. Bli hittad)
Länka sociala medier till din Webbplatsverktyg-webbplats
Beskrivning av hur du publicerar din webbplats med Webbplatsverktyg

Värdtjänster för webbhotell

Se till att ditt värdkonto alltid fungerar som det ska. Oavsett om du använder cPanel, Plesk eller vår egen kontrollpanel kan vi visa dig hur du gör för att komma igång eller göra ändringar. Behöver du lägga till en databas, installera ett webbprogram eller överföra och redigera filer? Vi vet hur du ska göra. Vi kan även ge dig inställningar för att komma åt e-post i ditt värdkonto. Om inställningarna inte fungerar kan vi också utföra felsökning för att ta reda på var problemet ligger.

Bara några av de sätt som vi kan hjälpa till med värdtjänster. INKLUDERAT
Köpa eller förnya delade värdtjänster
Funktioner och fördelar med våra delade värdtjänster
Konfigurera ditt delade värdtjänstkonto
Se till att ditt domännamn fungerar med värdtjänster
Identifiera problem med webbplatsprestanda
Använda våra kontrollpaneler för värdtjänster
Grundläggande inställningar för din FTP-klient
Förklaring av hur du överför filer till din webbplats
Installera appar från tredje part via din kontrollpanel
Säkerhetskopiera en databas eller webbplats
Förklaring av hur du migrerar ditt webbhotell
Installera ett GoDaddy SSL-certifikat
Skapa e-postkonton
Skicka och ta emot e-post på din mobila enhet eller dator

Vi erbjuder även professionella värdtjänster* om du behöver hjälp med att:

• Webbplatsmigration från en annan värd
  • Demonstration och konfiguration av instrumentpanelen för värdtjänsten (cPanel, Plesk, Hanterade WordPress-bloggar)
  • Konfigurera FTP-klienter

*Experttjänster är avgiftsbelagda tjänster som endast är tillgängliga från våra USA-baserade supportteam och inte ingår i GoDaddys kostnadsfria support. För att köpa dessa tjänster, ring (+1) (480) 505-8877. Du hittar mer information om Experttjänster i

.

VPS och dedikerade servrar

Du behöver en server som alltid fungerar som den ska. Det sköter vi. Vi ser till att du har tillgång till din server och att din önskade konfiguration fungerar när vi ställer in den. Om du bestämmer dig för en allmän standardkonfiguration för din cPanel- eller Plesk-server ger vi dig standardinställningar för FTP, databas och e-post.

Bara några av de sätt som vi kan hjälpa till med dina servrar.
Köpa eller förnya servrar
Förklaring av funktioner och fördelar med våra servrar
Installera och etablera din server
Komma åt din server
Återställa root-lösenordet
Komma åt serverns kontrollpanel
Förklaring av hur du migrerar ditt webbhotell
Installera ditt GoDaddy SSL-certifikat på kvalificerade GoDaddy-produkter1

1 Detta inkluderar inte kommandorad eller Tomcat SSL-installationer.

Vi erbjuder även administrativa tjänster* för våra servrar om du behöver hjälp med:

• Serverinställningar
  • DNS-installation
  • Konfigurera domän
  • Avancerad prestandaanalys
  • Konfigurera Apache
  • MySQL-inställning
  • Säkerhetsskanningar och revisioner (SSA)
  • Intrångsskydd
  • Anpassade brandväggsregler
  • Programsupport
  • Uppgradering av PHP-version
  • Databashantering
  • Ta bort svartlistning och skadlig programvara
  • PHP modulinstallation

*Administrativa tjänster är tillgängliga via Hanterade värdtjänster, Utökat serviceprogram eller Experttjänster, som är avgiftsbelagda tjänster som endast kan fås från våra USA-baserade supportteam och inte ingår i GoDaddys kostnadsfria support. För att köpa dessa tjänster, ring (+1) (480) 505-8877. Du hittar mer information om Experttjänster i

.

SSL-certifikat

Har du bestämt dig för att säkra data på din webbplats med ett SSL-certifikat? Hur fungerar det? Hur svårt är det att ställa in? Vi kan svara på dessa frågor och mycket mer, och gå igenom vad du behöver för att komma igång. Om du har din webbplats, e-butik eller webbhotell hos GoDaddy kan vi också hjälpa dig igenom installationen.

Bara några av de sätt som vi kan hjälpa till med dina SSL-certifikat.
Köpa eller förnya SSL-certifikat
Förklaring av funktioner och fördelar med SSL-certifikat
Installera ditt GoDaddy SSL-certifikat på kvalificerade GoDaddy-produkter1
Validera ditt SSL-certifikat
Skicka om e-post med SSL-validering
Identifiera SSL-fel i webbläsaren
Förklaring av hur du ändrar din zonfil för säkra webbplatser

1 Detta inkluderar inte kommandorad eller Tomcat SSL-installationer.

Vi erbjuder även professionella SSL-certifikattjänster om du behöver hjälp med att installera ett SSL-certifikat på tredjepartsservrar. Dessa avgiftsbelagda tjänster är tillgängliga från våra USA-baserade supportteam och ingår inte i GoDaddys kostnadsfria support. För att köpa dessa tjänster, ring (+1) (480) 505-8877. Du hittar mer information om dessa tjänster i

.

Extra support

Behöver du hjälp med avancerade frågor? Har du ett projekt, en lösning eller utmaning som kräver mer än ett enda samtal? Vi kan hjälpa till med det också. Vi har även en omfattande lista med avancerade, avgiftsbelagda tjänster för att se till att din webbnärvaro alltid är på topp, även om du är osäker på var du ska börja eller helt enkelt inte har tid:

• Migrera din webbplats från en annan värd
  • Komma igång med värdtjänster, inklusive installation och demonstration (cPanel ®, Parallels Plesk-panel ®, Hanterade WordPress-bloggar®)
  • Konfigurera FTP-klienter
  • Installera GoDaddy SSL på andra företags servrar
  • Underhålla din VPS eller dedikerade server

Mer information om dessa tjänster och hur man köper dem finns här.

Tillgängliga produkter och tjänster varierar beroende på var kunden är baserad.