Skapa en distributionsgrupp

Med distributionsgrupper kan du nå flera användare i din organisation med en e-postadress. De passar bra när du har flera projekt eller avdelningar - använd bara en e-postadress för att skicka meddelanden eller mötesinbjudningar.

Den här videon ingår i serien Så här gör du för att konfigurera e-post.

Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet för att skapa distributionsgrupper. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på din E-post & Office-kontrollpanel (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy).
  2. Välj Microsoft 365 Admin längst till vänster och sedan Distributionsgrupper .
    Välj Distributionsgrupper från Microsoft 365 Admin-menyn
  3. Välj Lägg till distributionsgrupp .
  4. Ange ditt distributionsgruppnamn .
  5. Ange din distributionsgruppsadress .
    Distributionsgruppens namn, marknadsföringsteam och adress, marketing@coolexample.com
  6. Aktivera reglaget om du vill att användare utanför organisationen ska skicka e-post till den här gruppen.
  7. Markera kryssrutan bredvid en användares namn för att lägga till dem i gruppen.
  8. Välj Spara . Din nya distributionsgrupp är klar.

Om ett fel visas väntar du en timme och försöker igen. Eller så kan administratörer skapa distributionsgrupper i Exchange admin center (EAC). Ta reda på mer om hur du skapar distributionsgrupper i EAC från Microsoft.

Du kan lägga till,Pennknapp redigera ellerPapperskorgsknapp ta bort distributionsgrupper när som helst.