GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Generering av länkspårning i Google Analytics

Hur genererar du korrekta Google Analytics UTM-parametrar (kallas även UTM-koder) i dina e-postmeddelanden? GoDaddy Email Marketing Google Analytics-tillägg gör detta automatiskt, åt dig!

När du har skrivit in dina domäner GoDaddy Email Marketing skriver noggrant in rätt parametrar i alla webbadresser i din kampanj. Dessa variabler ansluter till ditt Google Analytics-konto.

Relaterade ämnen:

Kan jag dela mina statistik?