Ge andra Calendar-användare åtkomst till din personliga kalender

Calendar kan ge andra Calendar-användare åtkomst till din personliga kalender. Du kan tilldela en av två behörigheter:

• Se Gratis / Upptagen — Låt de andra Calendar-användarna se de evenemang du deltar i.
  • Fullständig kontroll — Låt de andra Calendar-användarna ha fullständig tillgång till din personliga kalender.

När du ger andra användare åtkomst visas din personliga kalender under menyn Delegerade kalendrar i deras Kalender- avsnitt.

Att tilldela kalenderåtkomst till andra användare

1. Logga in på ditt Calendar-konto .
  2. Klicka på Inställningar och sedan på Kalenderåtkomst .
  3. I fältet Bevilj administrativ kontroll till , ange Calendar-användarens e-postadress, välj de behörigheter du vill tilldela och klicka sedan på OK .

För att ändra användarnas behörigheter genom att klicka sina nuvarande behörigheter i Access kolumnen.

Om du vill ta bort användarnas åtkomst till din personliga kalender klickar du på Ta bort och sedan på OK .