Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Gå till mina återförsäljarkundkonton som ombud

Om du behöver hantera ett kunds konto, t.ex. att öppna och använda deras GoDaddy-produkter, kan du använda återförsäljardelegationen i kontrollcentret för återförsäljare.

Obligatoriskt: För att komma åt din kunds konto måste du ha tvåstegsverifiering aktiverad för ditt GoDaddy-konto.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Rapporter och sedan Kundsökning .
  3. Välj kundens namn för det konto som du vill komma åt.
  4. Välj Logga in som klient . Kundkontot öppnas automatiskt.
  5. När du är klar med att hantera kontot väljer du Avsluta åtkomst .