Förnya mina produkter eller tjänster manuellt

Förnya dina produkter manuellt när som helst, även om de är inställda på automatisk förnyelse.

Obs! Produkter förnyas automatiskt med samma tidsperiod som den senaste manuella förnyelsen, inte den ursprungliga registreringslängden. Detta gäller även domäner som har förnyats manuellt efter den 16 juli 2020. Om en domän till exempel förnyas manuellt efter den 16 juli 2020 med tre år kommer den automatiskt att förnyas med tre år när det är dags för nästa förnyelse. Mer information finns i vårt avtal om domännamnsregistrering.

1. Gå till GoDaddy-sidan Sidan Förnyelser & fakturering . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj kryssrutan bredvid produkten som du vill förnya.
    välj kryssruta
  3. Välj Lägg till i kundvagn högst upp på sidan.
    Klicka på Lägg till i kundvagn
    • Om du förnyar en prenumeration med flera produkter gäller det för alla produkterna i prenumerationen. Produkterna kan inte förnyas var för sig.
  4. Slutför ditt köp.