Förnya min utgångna domän

Om din domän har gått ut kan du försöka förnya den med valfria tillämpliga inlösningsavgifter . En domän som har avbrutits de senaste 30 dagarna eller inte har gått ut kan förnyas manuellt.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Visa dina utgångna domäner genom att välja Utgångsdatum över din domänlista och sedan Utgången.
    visa utgångna domäner
  3. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill förnya. Du kan också klicka på bockikonen och Välj alla.
  4. Välj Förnya och sedan Förnya igen.
    välj förnya
  5. Välj inställningar för förnyelse och välj sedan Till kassan för att slutföra köpet.

Relaterade steg

Mer information

• Vissa domännamn, såsom nationella toppdomäner, kan ha specialkrav för återhämtning när de har gått ut.
  • På grund av GDPR kan vi inte återställa domäner när kontot för GoDaddy har avslutats.