Förnya min GoDaddy-domän som gått ut

När din GoDaddy-domän har gått ut kan du försöka förnya den med tillämpliga inlösningsavgifter.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Filtrera dina utgångna domäner genom att välja Utgångsdatum över din domänlista och sedan Utgången.
    visa utgångna domäner
  3. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill förnya. Du kan också klicka på bockikonen och Välj alla.
  4. Välj inställningar för förnyelse och välj sedan Till kassan för att slutföra köpet.

Obs! Ser du inte domänen i listan efter att ha följt dessa steg? Det kan hända att det har gått för lång tid sedan domänens utgångsdatum för att du ska kunna förnya eller lösa in den.

Relaterade steg

Mer information

• Vissa domäner kan ha specialkrav för återhämtning när de har gått ut.
  • På grund av GDPR kan vi inte återställa domäner när kontot för GoDaddy har avslutats.