Förnya mina utgångna domäner

Identifiera snabbt vilka domäner som har gått ut så att du kan förnya dem manuellt. Vissa domäner kan inkludera en återköpsavgift.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj utgångsdatum ovanför din domänlista för att filtrera din vy.
    Skärmbild som visar en röd rektangel kring knappen för utgångsdatum
  3. Välj önskat filter:
    • Anpassade datum: Skapa en anpassad datumintervall för att visa domäner som löpt ut under en viss tidsram.
    • Löper ut om 30 dagar: Visa endast domäner som löper ut under de kommande 30 dagarna.
    • Utgånget: Visa alla domäner som har löpt ut.
    • Utlöpt för 18 dagar sedan: Visa alla domäner som löpt ut under de senaste 18 dagarna. De här domänerna kan inkludera en återköpsavgift när du förnyar.
  4. Välj Tillämpa för att filtrera din domänlista.
  5. Markera kryssrutorna intill de domäner som ska uppdateras. Du kan också markera kryssrutorna intill Domännamnet och därefter välja Välj alla.
    skärmbild med flera markerade domäner
  6. Välj Förnya nu i åtgärdsmenyn.
    • Beroende på hur stor din skärm är kanske du måste välja menyn Mer för att se Förnya nu.
  7. Välj förnyelseinställningar och sedan Fortsätt.
    • Markera kryssrutan bredvid Aktivera automatisk förnyelse för att se till att domänregistreringen fortsätter utan avbrott.
  8. Slutför granskningen av dina domäner i kassan.

Relaterade steg

• Synka förnyelsedatumen för dina domäner med ConsoliDate.
  • Vissa domäner kan ha specialkrav för återhämtning när de har gått ut.