GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Förklaring av analys: Visad

I e-postanalys avser den visade statistiken alla dina kontakter som öppnade ditt e-postmeddelande. Om en läsare tittade på din e-post och även klickade på en länk eller delade din e-post hittar du kontakten i din Engagerade statistik och i Visad statistik.

Hur spårar du visningar?

Kampanjer spåras med en bild på 1 pixel gånger 1 pixel - vi kallar det här för en spårningslampa. Spårningsfyren är en osynlig bild i alla kampanjer som, när de har hämtats, gör det GoDaddy Email Marketing vet att din kontakt visade e-postmeddelandet. Innan läsaren öppnar e-postmeddelandet och tillåter bilder eller klickar på en länk har vi inget sätt att spåra mottagarens beteende. Så när läsaren laddar ner bilderna i din kampanj kallar vi det här ”view”. Om din läsare har fått kampanjen med framgång men inte har sett bilder eller klickat på en länk kallar vi det accepterat.

Relaterade ämnen: