GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Förklaring av analys: genomklickningar

Kontakter som klickade på länkar i ditt nyhetsbrev ingår i Analys förklarad: EngageradEngagerad statistik i din e-postanalys. Du hittar fliken Engagerad genom att klicka på Statistik under kampanjminiatyren på sidan Kampanjer.

Klicka på knappen Statistik för att visa Kontakter som klickade på länkar

Detta tar dig till en detaljerad vy av kampanjens senaste utskicksstatistik. Härifrån kan du klicka på någon av de viktigaste statistiktyperna (studsade, accepterade, avprenumerade osv.) För att visa mer information.

Så här visar du kontakter som klickade på länkar:

Klicka på fliken Engagerad och välj sedan totala eller unika klick.

• Totala klick: visar det totala antalet klick, inklusive flera klick av samma kontakt. Anteckna numret bredvid varje kontaktmejl i listan. Det här numret representerar hur många gånger en enskild kontakt klickade.
  • Unika klick: visar listan över kontakter som klickade på. Flera klick visas inte i den här vyn.
En översikt över kontakter som klickade

Nu när du vet hur du visar alla klick, låt oss isolera kontakter som klickade per en specifik webbadress:

• Håll muspekaren över en webbadress som visas för att visa hela länkens namn.
  • Klicka på valfri webbadress för att markera den i blått och visa klick för den webbadressen i statistiken.

OBS! Endast de kontakter som klickade på länkar markerade med blått visas i e-postanalyslistan nedan.

Kontakter som klickade på länkar, isolerade webbadresser

Du kan kombinera klicklistor för flera webbadresser genom att klicka och markera fler länkar i blått. Klicka på en blå webbadress en gång till för att avmarkera länken och ta bort klickarna i listan nedan.

kontakter som klickade på länkar, kombinerade webbadresser

Kom ihåg! Om inga webbadresser är markerade med blått visas listan med fullständiga klick.

Nu när du vet hur du hittar dina kontakter som klickade kan du använda alternativen till höger för att skapa en lista över klick eller exportera klicklistan enligt önskemål.

kontakter som klickade på Skapa lista, exportera

Relaterade ämnen:

Fliken Klickprestanda