GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Förhandsgranska e-postkampanjen

När du skapar en e-postmarknadsföringskampanj vill du säkert se hur den ser ut innan du skickar iväg den.

1. Logga in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Om du inte har en e-postkampanj öppen redan i läget Redigering längst ned på en kampanj så klickar du på Redigera.
    Klicka på Redigera
  3. Klicka på Förhandsgranska högst upp till höger i kampanjen.

Du måste vara i läget Redigera för att förhandsgranska kampanjen.

Nu kan du granska e-postkampanjen så som den ser ut för mottagarna.

4. Gör något av följande i det nedre vänstra hörnet i fönstret Förhandsgranska:
    • Återvänd till kampanjen genom att klicka på Redigera.
    • Skicka ett test-meddelande till dig själv genom att klicka på Skicka ett test, ange din e-postadress och klicka på Skicka test.
      Skicka ett testmeddelande

Gå till inkorgen för att granska e-postmeddelande-testkampanjen.