Förbättra webbplatsens sökrankning

Det finns inget bergsäkert sätt att förbättra webbplatsens rankning i sökmotorresultat, men i våra planer Företag, Företag – Plus och E-handel ingår ett verktyg för sökmotoroptimering. Det hjälper dig att lägga till extra information om din webbplats för att fånga sökmotorernas uppmärksamhet.

Om du har planen Privatperson kan du jämföra den med våra planer som har sökmotoroptimering och överväga att uppgradera.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på knappen med tre streck högst upp till vänster.
    Klicka på knappen med tre streck högst upp till vänster
  3. Klicka på Sökmotoroptimering på sidomenyn.
    klicka på Sökmotoroptimering
  4. Klicka på Börja optimera. (Om du har planen Privatperson finns inte den knappen och information som du skriver in i fältet Description [beskrivning] sparas inte.)
    klicka på Börja optimera.
  5. I formuläret läggs namnet på din webbplats till automatiskt. Följ steg-för-steg-instruktionerna för att lägga till mer information.
    fyll i formuläret
  6. När formuläret är ifyllt klickar du på Publicera nu för att omedelbart lägga till informationen till din webbplats. Om du inte är helt klar klickar du istället på Publicera senare.
    publicera uppdateringar
  7. Efter att du har publicerat informationen för sökmotoroptimering är det främst sökmotorspindlar som ser den. Men på din startsida finns den beskrivande frasen som du angav.
    beskrivning har lagts till